La Hunedoara, noi cercuri de jurnalism pentru elevi

Colegiile „Iancu de Hunedoara” (Şcoala Nr. 5), „Matei Corvin” (Şcoala Nr. 6) din orașul de pe Cerna au fost gazda unor interesante dezbateri contând pentru proiectul educațional „Sănătatea fără alcool, tutun și droguri” realizat cu sprijinul Primăriei municipiului Hunedoara și al Consiliului Local Hunedoara, la care au participat elevi şi cadre didactice, invitați fiind reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Hunedoara, Poliției municipiului Hunedoara şi Asociației „Stânca Veacurilor”.2015-10-29_234119

S-a punctat clasificarea drogurilor, cauzele consumului și efectele utilizării acestora, concluzionându-se faptul că, prin fiecare doză de drog pierdem libertatea de a fi noi înșine.

Tot în cadrul proiectului s-au desfășurat concursuri de jurnalism și creație plastică, cu premii și diplome și s-au înființat cercuri de jurnalism („Reporteri pentru sănătate”) și „Prietenii sănătății”.

Contând pentru același proiect, la Grădinița „Prichindelul” s-a desfășurat dezbaterea „Sănătatea, cel mai de preț dar al vieții” urmată de un grupaj de recitări.

Proiectul va continua cu realizarea unei expoziții de desen şi excursii sub genericul „Sănătatea – mișcare în aer liber.

Ioan Vlad și Georgeta Cizmaş

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: