-Diana Ciolocoi:,,FETIŢA MINI”

În cadrul campaniei demarate de postul TV de desene animate, Minimax,  „Descoperă cum să fii verde în 80 de zile cu Minimax”, s-au înscris şi elevii clasei I – a din cadrul Liceului „Hercules” din Băile Herculane, coordonaţi de doamna învăţătoare Puşchiţă Maria.

În cadrul campaniei copiii pot lua parte la numeroase activităţi educative şi distractive, în scop ecologic. Astfel, sunt invitaţi să-şi demonstreze creativitatea şi să construiască din ambalaje reciclabile unul din personajele Minimax: Mini, Max, Cuţulache sau Pisicuţa. La final, fiecare clasă va trimite poze cu lucrarea realizată, având şansa să câştige unul din sutele de premii puse în joc (cărţi, rame ecologice şi o excursie pentru întreaga clasă).

Sprijiniţi de părinţi, de doamna învăţătoare şi de Administraţia Parcului Naţional Domogled-Valea Cernei, cei mici au hotărât să o confecţioneze din materiale reciclabile (hârtie, peturi, o minge veche de fotbal, etc.) în măsura posibilităţilor şi a imaginaţiei, pe îndrăgita fetiţă din desene animate, Mini.

Prin acţiunea lor, cei mici se înscriu astfel în rândul celor ce militează pentru un mediu înconjurător mai sănătos, mai curat, dovedind astfel de mici un caracter ecologic şi responsabil faţă de natura dătătoare de viaţă.

Toată lumea a muncit, s-au făcut multe poze şi sperăm că eforturile celor mici vor fi răsplătite cu premiul cel mare al concursului.

Felicitări atât doamnei învăţătoare, cât şi părinţilor pentru iniţiativă şi pentru implicarea dumnealor în vederea responsabilizării celor mici faţă de mediul înconjurător. Prin acest tip de activităţi cu caracter ecologic în care copiii sunt implicaţi cu plăcere vom reuşi să avem în viitor generaţii responsabile, cu un pronunţat simţ ecologic, ceea ce va însemna un câştig pentru lumea întreagă.

Le urăm succes şi le dorim să câştige premiul cel mare!

 

Responsabil conştientizare publică şi educaţie ecologică

ing. Ciolocoi Diana

Administraţia Parcului Naţional Domogled-Valea Cernei

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: